Nincs engedélyezve a javascript.
A nagy kőfal

A nagy kőfal

Alig egy hektár kőmező – utolsó pofonként ennyit örököl nagybátyjától Firmin. A soha senki által nem művelt földdarabon csak néhány csenevész bokor sínylődik a kövek és sziklatömbök között. A fiatalember mégis elfogadja a kihívást, hiszen a kövek alatt jó föld rejtőzhet, nekikezd hát, hogy kiszabadítsa.
Eredeti ár:
1 995 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár


Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár


Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár


Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon


Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár


Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Leírás
Alig egy hektár kőmező – utolsó pofonként ennyit örököl nagybátyjától Firmin. A soha senki által nem művelt földdarabon csak néhány csenevész bokor sínylődik a kövek és sziklatömbök között. A fiatalember mégis elfogadja a kihívást, hiszen a kövek alatt jó föld rejtőzhet, nekikezd hát, hogy kiszabadítsa. Az őrült vállalkozás – amely miatt a faluban mindenki bolondnak tartja – emberpróbáló feladatnak ígérkezik. Amikor a terület szélén halmozódó kövek akadályozni kezdik, Firmin elhatározza, hogy egy fallá rendezi őket. Munkájának elsődleges célja már nem is a birtok, hanem a fal építése. Nem mintha bármi haszna lenne, pusztán a dolog szépségéért. Aztán egész életét ennek a szépségnek szenteli…
Ember és kövek. A világ legegyszerűbb története. Olyan stílusban elbeszélve, amelyen keresztül érezhető a nyári naptól forró kő és a nedves föld illata.
Részletek
ISBN:
9789639183759
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
120 x 180 x 13
Tömeg [g]:
140
Az író
Claude Michelet
Claude Michelet
Vélemények