Nincs engedélyezve a javascript.
Aranykút

Aranykút

Sam kilátástalannak érzi helyzetét. Éppen leszámolna mindennel, amikor feldereng előtte egy gyerekkori emlék, és megfogalmazódik egy feladat, ami újra értelmet ad az életének. Ettől kezdve minden erejével a képtelen terv megvalósításán dolgozik, amellyel, ha célhoz ér, megváltoztathatja az egész világot.
Eredeti ár:
1 995 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár


Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár


Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár


Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon


Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár


Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Leírás
Sam kilátástalannak érzi helyzetét. Éppen leszámolna mindennel, amikor feldereng előtte egy gyerekkori emlék, és megfogalmazódik egy feladat, ami újra értelmet ad az életének. Ettől kezdve minden erejével a képtelen terv megvalósításán dolgozik, amellyel, ha célhoz ér, megváltoztathatja az egész világot. De egy életen át kitartani a legnemesebb ügy mellett is nehéz.

Nem akartam könyvet írni. Eleinte csak a lelkemen könnyítettem azzal, hogy papírra vetem az engem kínzó félelmeket, kételyeimet, a valós és képzelt bántalmakat. Ahogy gyűltek a lapok, tartalmuk összekapcsolódott, és életre kelt egy főhős, egy naiv álmodozó, aki nagyon jó barátommá vált. Az ő története megkönnyíti hétköznapjaim elviselését, és remélem, segíteni fog az olvasóknak is. Azoknak biztosan, akik még hisznek a mesékben.
T. Lach
Részletek
ISBN:
9789639183940
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
110 x 178 x 11
Tömeg [g]:
108
Vélemények