Nincs engedélyezve a javascript.
Nagaszaki

Nagaszaki

A minden kilengéstől mentes, lekottázhatóan szabályos életet élő agglegény apró kis változásokra lesz figyelmes a lakásában: távollétében élelmiszerek tűnnek el a hűtőszekrényből és néhány tárgy elmozdul a helyéről. Alig észrevehető az egész, a gyanú mégis arra sarkallja, hogy webkamerát szereljen fel, amelyen keresztül munkahelyéről szemmel tarthatja a konyháját.
Eredeti ár:
1 890 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár


Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár


Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár


Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon


Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár


Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Leírás
A minden kilengéstől mentes, lekottázhatóan szabályos életet élő agglegény apró kis változásokra lesz figyelmes a lakásában: távollétében élelmiszerek tűnnek el a hűtőszekrényből és néhány tárgy elmozdul a helyéről. Alig észrevehető az egész, a gyanú mégis arra sarkallja, hogy webkamerát szereljen fel, amelyen keresztül munkahelyéről szemmel tarthatja a konyháját. Így derül fény az események okára…
A szerző a japán metszetek mértéktartásához és kifejező erejéhez hasonlítható egyszerűséggel, mégis csodálatra méltó gondolatgazdagsággal vezet végig a történeten. Az életszerűvé tett abszurd helyzet egyén és környezete viszonyának elemzésén kívül módot ad korunk számos társadalmi problémájának felvillantására is. A tartalmi és formai erények mellett a rövid regény további érdeme az alapigazságok megkérdőjelezése, a lenyűgöző emberismeret és az őszinteség.
Részletek
ISBN:
9789639183766
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
112
Méret [mm]:
120 x 180 x 9
Tömeg [g]:
100
Vélemények